L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.453
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.892

dissabte, 15 de juny del 2024

La XXIV Festa de l'Esport va premiar ahir el treball de 19 clubs esportius i 123 esportistes locals

 

La plaça de l'escriptor Rafael Chirbes, plena de gom a gom, va acollir ahir de vesprada la celebració de la XXIV Festa de l’Esport, un esdeveniment que homenatja el món de l’esport de la ciutat i que posa en valor i reivindica el gran paper que realitzen els clubs esportius, associacions i, en general tots els esportistes de Tavernes.  Us oferim unes imatges de l'acte.

 

 

Una xifra per a tindre ben en compte: Un total de 19 clubs esportius i 123 esportistes van rebre les diverses distincions al llarg de l'acte retransmés per  Alex Blasco a TeleSafor i  presentat Xavi Alberola, i que ha servit també per tindre un reconeixement afectuós per a Paco Cuñat, el tècnic d'esports que es jubila després de tants anys al servei de l'esport valler i que ha lliurat les distincions dels nominats honorífics i especials conjuntament amb l'alcaldessa Lara Romero i el regidor d'Esports Josep Llàcer. Cal destacar la presència del consistori valler en l'acte i lliurament de distincions. 

 




La Festa de l'Esport és possible gràcies al treball de molta gent que des de l'anonimat realitzen una efectiva tasca en allò que podríem dir la intendència i preparació de l'acte els dies anteriors. Ací cal també destacar  la brigada municipal i d'esports, dirigits per  Enrique Gascón i Paco Cuñat, i un any més,  cal lloar el marc preparat de decoració foral de l'escenari duta a cap per l'alumnat de "Labora" del Taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes". 

 

 

La gal·la ha distingit les associacions i clubs vallers: Club Atletisme La Valldigna, Club de Pilota La Valldigna, Club Karate-Do Tavernes, Associació Amics del Cavall La Valldigna, Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, Club Ciclista La Valldigna, Tavernes Rugby Club, Club de Tenis Valldigna, Club Colombicultura La Valldignense, Club Bàsquet Tavernes, Club Hípico Pataco, Club Patinatge Tavernes de la Valldigna, Club Atletisme i Natació, Club Halterofília Tavernes, Penya 04 Ferracost, Gimnàsia Rítmica La Valldigna, Athlètic La Vall, UE Tavernes i Penya Alpesa.
 
 
 

 
Les nominacions honorífiques han estat per als equips del Club de Bàsquet Tavernes en les categories Masculí Benjamí 2015, .Aleví femení, Cadet Femení i Júnior femení

Les nominacions especials han estat per a Gisela Ruano Herreros, del Club Halterofília Tavernes; el futbolista Carlos Espí Escrihuela; l'atleta Vicent Ferreres, els germans Ximo i Pere Torres Fillol, la Penya 04 Ferracost i la Farmacia Vidal, per la seua col·laboració desinteressada en les activitats esportives.