L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

dijous, 20 de juny del 2024

El CEIP Magraner ha rebut el reconeixement de "Tirant Avant Escolars" pels seus treballs en els camps d'audiovials i sonors

 

"Tirant Avant Escolars"  ha reconegut amb un guardó els treballs audiovisuals i sonors que realitza el CEIP Magraner des de fa 3 cursos de la mà del mestre Benja Garzon, impulsor dels projectes, però amb una estreta col·laboració de mestres en actiu, en pràctiques i jubilats, així com moltes famílies implicats en el projecte.

El guardó s'ha donat per al projecte de cinema iniciat el curs passat a les classes de 5é A, sota el nom de companyia de cinema CIPEMA i 5é B, amb el nom CIPEMAB, un projecte on es va treballar la fotografia, els coneixement del precine, el treball dels Germans Lumière i la màgia de George Méliès. 

 

 

El producte final dels treballs van ser dos curts "Acció Reacció", premiat al festival de "Participa Mèliès" de la Caixa i "Viruzombie", premiat al festival CINEDFEST de Canàries. Enguany, aquest alumnat  ara en 6é,  ha treballat el programa "Telemagraner" i l'animació en stopmotion

Cal destacar que la distinció implica així mateix les activitats que durant 3 cursos es duen a cap en el projecte LÓVA. El projecte LÓVA s'ha dut a terme en les classes de 3r (curs 2021/2022), 4t (curs 2022/2023) i en aquest curs 2023-2024 en la classe de 2n curs.

 


 

 "Tirant avant escolars"  va reconeixer l'any passat l'òpera de la "Companyia Magranes" i enguany ha rebut el reconeixement l'òpera també de la "Companyia Magranes" "Totes i tots tenim por" del curs 2022-2023 i el pòdcast de la "Companyia MINA" en el present curs 2023-2024 amb el títol "El que m'agrada i no m'agrada". Els/les alumnes utilitzen el pòdcast com a ferramenta de difusió del nostre projecte i de forma indirecta, com a eina potent, lúdica, motivadora i significativa per a treballar la llengua.

"TirantAvant BondiaalumnatAudiovisual" és un festival de les produccions audiovisuals i sonores elaborats per l’alumnat de diferent nivells de centres educatius dels territoris del domini lingüístic. Va nàixer com una secció dels "Premis Tirant" de la industria audiovisual valenciana l'any 1997,  amb l’objectiu de crear formar i desenvolupar nous públics sobretot infantils i juvenils amb la finalitat de generar persones creadores i no únicament consumidores de produccions audiovisuals i sonores.

 Remés. Agraïm la informació i les fotografies