L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.453
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.892

dissabte, 15 de juny del 2024

Compromís assegura que anirà on calga per defensar les platges de Tavernes

 

 

Compromís ha manifestat que s'oposa rotundament al canvi de delimitació del Domini Públic marítimo-terrestre perquè és innecessari i injust:
 
- Innecessari perquè se suposa que el Ministeri està tramitant un projecte de regeneració de la Goleta i una vegada executat el projecte aquesta nova partió no serà la correcta.
 
- Injust perquè els veïns i veïnes de Tavernes van construir amb tots els permisos i autoritzacions, complint la llei de Costes en vigor.
 
Compromís destaca que ara, amb aquestes mesures de Costes, els veïns es veuen doblement perjudicats: els temporals els destrossen les cases, jardins i zones comunes i el Ministeri els lleva la propietat, mentre remarca, com en tantes altres ocasions, que las modificació de la delimitació del Domini públic marítim-terrestre no és la solució al problema de regressió i transgressió de la Goleta.
 
 
 
 
Segons Compromís el que hauria de fer el Ministeri és primer que res executar el projecte de regeneració de la Goleta, i una vegada vegada executat el projecte, valorar si és necessari modificar la línia de Domini Públic.
 
Compromís avisa que, com ha fet sempre en els darreres legislatura,  que anirà on calga per defensar les platges de Tavernes: "Governe qui governe estarem al costat dels veïns i veïnes. Mai ens posarem de perfil, seguirem reclamant una solució definitiva i urgent per a les nostres platges".