L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

dimarts, 25 de juny del 2024

La Mancomunitat de la Safor ha presentat el "VII Circuit Caixa Popular Safor-Valldigna"

Acte de presentació (fotografia del Facebook del circuit)

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ha presentat en la seua seu el "VII Circuit Caixa Popular Safor Valldigna", format per un total de 18 curs a celebrar en distints pobles de la comarca, entre els mesos de juliol a febrer, i de les quals has d'acabar almenys 12 per completar el circuit.

En el cas de la Valldigna,  en el circuit estan integrades la "XXXIII Volta a Peu a Simat" a celebrar el dia de Sant Jaume, 25 de juliol, amb 7.000 metres de distància i la "XV Volta Cross a Barx", el dia de Sant Llorenç, 10 d'agost, amb una distància de 8.476 metres

L'acte de presentació va comptar amb alcaldes i regidors dels municipis que participen en el circuit, el president de la Mancomunitat, Voro Femenia, el president del Circuit, Vicent Esteve, i responsables dels clubs organitzadors de les carreres i patrocinadors.

Detall del cartell anunciador
 

La competició es disputa entre els mesos de juliol i febrer i arrancarà el pròxim dia 6 de juliol a Xeresa i acabarà el 2 de febrer a Benirredrà. El president de la Mancomunitat, Voro Femenia, va remarcar que el circuit és de gran utilitat per vertebrar el territori de la Safor-Valldigna així com per a donar a conéixer el patrimoni i cultura dels diferents municipis participants.

La inscripció a través del web www.crono4sports.es