L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.797
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:52.006

divendres, 14 de juny del 2024

Demà dissabte comença el XXX Torneig Cadet "Mariano Carbó-Alpesa"

 

Demà dissabte comença "Torneig Mariano Carbo-Alpesa" de Futbol Base Cadet que enguany arriba a la seua trentena edició amb la participació dels equips de la categoria cadet del Rayo Vallecano, València CF, Levante UD i UE Tavernes, com a amfitrió.
 

L’horari dels partits per a demà dissabte serà:

Dissabte dia 15

A les 18 hores UE Tavernes – Rayo Vallecano
A les 20 hores València CF – Levante UD 
 
El torneig “Mariano Carbó-Alpesa de Futbol Base Cadet ha adquirit un gran prestigi per tot arreu de la geografia espanyola i bona prova són els 30 anys que se celebra en el Camp Municipal d'Esports, sempre amb la presència dels equips cadets dels grans equips espanyols de la 1a Divisió. Impulsat per Mariano Carbó (qepd) compta ambla coordinació de José Ángel Vercher “Monget” com a coordinador del torneig, i la col·laboració de l’Ajuntament, Alpesa, les famílies i empreses locals que amb el seu ajut fan possible l'edició del torneig.
 
Remés