L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

diumenge, 23 de juny del 2024

Calendari Escolar del curs 2024-2025 per a totes les etapes educatives

 

La Direcció General de Centres Docents publicava en el DOGV la resolució que fixa el calendari del nou curs escolar, amb l’inici de les classes en les etapes d’Infantil, Primària, Secundària (ESO), Batxillerat i Formació Professional (FP) per al pròxim 9 de setembre i la finalització per al 18 de juny de 2025. Hi ha la reducció d’un dia lectiu, que en seran 179 en lloc dels 180 del curs que ara acaba.

Dates d'inici i acabament

- El 9 de setembre serà el primer dia de curs en Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i FP i finalitzaran el 18 de juny

- Les classes dels programes formatius de qualificació bàsica i FP de segona oportunitat començaran  l’11 de setembre de 2024 i finalitzaran també el 18 de juny de 2025.

- Les classes per als alumnes de Formació de Persones Adultes, Ensenyaments Artístics de Música i Dansa, elementals i professionals, Ensenyaments Professionals d’Arts Plàstiques i Disseny i Ensenyaments Esportius de Règim Especial començaran el 16 de setembre de 2024 i finalitzaran el 13 de juny de 2025.

- Les Escoles Oficials d’Idiomes començaran les classes el 24 de setembre de 2024 i les acabaran el 18 de juny de 2025.

Vacances

- Vacances de Nadal,  des del 23 de desembre de 2024 al 6 de gener de 2025,  inclusivament

- Vacances de Setmana Santa i Pasqua des del 17 fins al 28 d’abril de 2025,  inclusivament.

- Dies no lectius: 9 d’Octubre, Dia del País Valencià; 1 de novembre, festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 19 de març, Dia de Sant Josep i 1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Els ajuntaments podran proposar com a no lectius fins a un màxim de tres dies i la Direcció General de Centres Docents podrà autoritzar, per a un centre o una localitat, un calendari escolar diferent de l’establit quan concórreguen circumstàncies excepcionals.