L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

dijous, 20 de juny del 2024

El Parc Comercial "La Valldigna" comença a ser una realitat ben visible a l'entrada de Tavernes

Simulació del nou centre comercial, tal com el va donar a conéixer l'empresa promotora


 La piqueta va enderrocar ja fa mesos les naus de Federico Giner SA perquè en els solars que ocupaven la naus més modernes de la factoria, com hem informat detalladament aquest darrer, tenen una nova destinació: allotjar el que serà el primer centre comercial de Tavernes. 



Una nova realitat, cada dia més evident i més prop que confiem,  igual que l'antiga factoria de Federico Giner, impulse el progrés, done treball i constribuesca a la modernització, en aquest cas dels serveis, de la nostra ciutat. El treball en els solars és frenètic i ja es pot observar - com podeu apreciar en les fotografies d'ahir- que el complex comercial avança imparable cap a la data de la seua inauguració, anunciada a principis del 2025. 
 
 
 
 
 
 
 
 
El Parc Comercial "La Valldigna" es construeix a l'entrada de la població, al costat dret de la comarcal CV-50  en el sentit d'Alzira. Recordem algunes dades que ha oferit la mateix promotora Inmoking, consultora en assessorament per a inversions immobiliàries:
 
- El nou parc ocuparà una superfície total al voltant dels 17.000 metres quadrats.
- 6.500 metres estaran ocupats per tendes i establiments comercials
- Zona d'aparcament capaç per a 250 vehicles 
 
 
 

 

 

 Quan es van iniciar les obres, un 60% de l'espai previst com a zona comercial estava arrendat a distintes firmes, i es bastant probable que eixe percentatge haja augmentat com les empresses interessades hagen comprovat la realitat del projecte.