L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

dissabte, 22 de juny del 2024

La Banda Simfònica de la SIUM ofereix aquesta vesprada en l'auditori un concert de preparació del certamen

 

La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes ofereix aquesta vesprada de dissabte, a partir de les 19 hores, en l'auditori de la societat un concert de preparació al 136é Certamen  Internacional de Bandes de Música que tindrà lloc el dia 21 de juliol, en el Palau de la Música de València.
 
La Banda Simfònica dirigida per Carlos Sancho Cantus oferirà obres de Pere Vicalet i Luis Serrano Alarcón. "L'arbre blanc" de Pere Vicalet, és l'obra obligada del certamen, una peça musical inspirada en una llegenda de Gata de Gorgos (Marina Alta).sobre la denominada "Guerra del francés" del poble  del compositor.

La "Second Symphony for Wind Orchestra" de Luís Serrano Alarcón, és l'obra de lliure elecció. Va ser estrenada en els Estats Units el maig del 2017, tot i que s'ha interpretat en el Teatro Procópio Ferrera de Sao Paulo (Brasil), interpretada por la Banda Sinfônica do Conservatório de Tatuí dirigida por Matthew George.

 
 
Recordem que la Banda Simfònica de Tavernes està inclosa en la Secció d'Honor del Certamen i els "rivals" que trobarà  estan entre les millors bandes de música del País Valencià: Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d'Uixó (Castelló);  Banda Simfònica Unió Musical de Llíria (València); Centro Instructivo Musical La Armónica de Buñol (València) i la Societat Musical La Artística de Buñol (València), segons ordre d'interpretació. La banda vallera actuarà en 4rt lloc.