L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.797
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:52.006

dissabte, 22 de juny del 2024

El Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna acull avui diumenge, dia 23, la "XVI Trobada de Cors Valldigna"

 

La "XVI Trobada de Cors Valldigna", que organitza el "Cor de Cambra XV de Març" amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna i l'Ajuntament de Simat té lloc avui diumenge, 23 de juny, a les 11'30 hores en el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna.

 

La trobada ha estat sempre un lloc d'encontre i intercanvi de cors procedents de l'estat espanyol (Madrid, Múrcia, Ronda, Alcañiz...) però també de l'estranger cas de cors de Croàcia i  Helsinki.

La trobada compta enguany el Cor de Cambra Serenata, una agrupació molt jove i amb molta qualitat musical, de la qual alguns dels seus membres son compositors, i molts dels arranjaments que canten són propis.

Us oferim el programa del concert i les peces a interpretar per cada cor