L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.453
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.892

dimarts, 4 de juny del 2024

EL PUNT DE VISTA DELS NOSTRES LECTORS: Patir les conseqüències d'un abocament de terra

 

 

Reproduïm textualment la carta que hem rebut sobre l'amuntonament ¿d'arena? prop de la capella de la platja i on informa les afeccions al veïnat del voltant. Aquesta carta és anterior a l'anunci d'ahir dilluns que l'arena estarà tot l'estiu en eixe lloc. 

 

Una molt mala actuació que no tan sols afecta a la platja de la Goleta, tot i que sembla que és l'únic que importa en aquesta història "interminable". 

Els veïns i veïnes de la Platja de Tavernes estan patint i "molt" les conseqüències d'un abocament desmesurat de terra que altres municipis no volien ni podien aprofitar i que està ofegant de pols i brutícia als veïns de l'Avinguda de la Marina que viuen lindant el sector 6 i els voltants de l'església de la platja. 

 

 

Una autèntica barbaritat, que no està associada a fenòmens marítims, que ens està fotent i bé des de desembre de 2023. Una decisió molt, però molt poc encertada.

S.A.L