L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

dimecres, 26 de juny del 2024

Creu Roja prestarà el servei de salvament i socorrisme inicialment fins a 31 de desembre del 2025

 

Creu Roja serà l'empresa encarregada de dur a cap el "Servei de salvament, socorrisme i abalisament en les platges de Tavernes"  en haver estat la que millor relació qualitat-preu ha presentat en el concurs públic de licitació del servei.

El cost del servei serà de 317.661,91 euros IVA inclòs per a l’any 2024 i un import de 328.039,24 euros IVA inclòs per a l’any 2025, els dos anys inicials en que s'estableix de durada el contracte amb possibilitat de dues prorrogues d'un any cadascuna, sense que excedesca de 4 anys incloses les pròrrogues.El contracte va començar el passat 15 de juny i finalitzarà el 31 de desembre de 2025, amb possibilitat de dos pròrrogues d’un any cadascuna.

 

El contracte estableix així mateix la cobertura del servei al llarg de l'any:

Temporada baixa (excepte 2024): 

- Setmana Santa (dijous i divendres sant, dissabte, diumenge i dilluns de Pasqua); cap de setmana de Sant Vicent (dissabte, diumenge i dilluns)

- Pont de l'1 de maig (fins a 4 dies segons el cas), caps de setmana del mes de maig (dissabtes i diumenges)

- Caps de setmana de la 1a quinzena mes de juny (dissabtes i diumenges)

Temporada mitjana:

2a quinzena de juny i tot el mes de setembre

Temporada alta:

Els mesos de juliol i agost. 

 

 


Bany adaptat

El bany adaptat és prestarà des del 16 de juny al 30 de setembre inclosos, segons l’horari establert per l’Ajuntament (de 10.30-14.30 hores), en les dues zones destinades a tal fi. Disposarà d’un socorrista i un auxiliar en cadascuna (la titulació serà auxiliar d’infermeria o formació sociosanitària). El lloc estarà condicionat a la superfície d’arena en la zona i pendent per facilitar l’entrada a l’aigua de la cadira amfíbia.