L'estiu queda encara molt lluny però el pas del temps és inexorable i, si no hi ha canvis, a l'estiu que ve tota la Safor-Valldigna serà considerada com a "zona única" de taxis, més en concret els mesos de juny, juliol, agost i setembre. 

Això implica que els taxis podran arreplegar i dur passatgers per tota la Safor, amb la qual es repetirà el que ara passa en determinades dates festives, com és el Nadal i Cap d'Any, o Falles i Setmana Santa o els grans esdeveniments musicals, cas per exemple del Festivern a Tavernes, quan el Servei Territorial de Transports autoritza que durant els dies de celebració puguen efectuar serveis de taxi  els titulars en les zones limítrofes de la Safor, Alzira, Carcaixent, Favara, Gandia i Cullera.

La previsió és que el pròxim estiu aquest servei estiga oferit per un total de 34 taxis que hi haurà a Gandia, més els 24 que tenen llicència a la resta de la Safor-Valldigna, entre els quals hi ha 3 de Tavernes. La mesura serà possible gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament de Gandia que ha negociat amb els taxistes un acord que s'ha ampliat a la resta de taxis de la comarca.

Queda clar que l'acord beneficia Gandia, que veu com tindrà un servei de taxis més del doble que el passat estiu que va patir molts problemes, però de rebot els beneficiaris són tots els veïns i veïnes de la Safor en anul·lar-se les limitacions existents fins ara amb el servei de taxis entre poblacions.

Queden mesos per a l'estiu del 24, i a més cal que l'acord siga avalat pels Ajuntaments implicats i finalment també per la Generalitat que té totes les competències sobre la regulació del taxi però es confia no hi hagen problemes en ser un canvi beneficiós per al conjunt de la població i pels mateixos taxistes.