L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 19 de novembre del 2023

Integra Valldigna construirà un edifici d'habitatges tutelats en terrenys cedits per l'Ajuntament


L’Ajuntament ha pres un compromís amb els membres del Patronat de la Fundació Integra Valldigna mitjançant el qual els cedirà uns terrenys municipals per a construir un edifici d'habitatges tutelats. 

El projecte contempla la construcció d'un edifici de tres plantes amb capacitat per a 24 persones, set usuaris i un monitor per planta, en el qual els residents tindran la seua independència i privacitat en les habitacions.  El centre disposarà també d'elements essencials com cuina, sala d’estar i en la planta baixa hi haurà un pati central interior i una sala d’usos múltiples. 

La idea del compromís de cessió i posterior construcció de l'edifici es va iniciar en la passada legislatura, però ja ha estat a l'inici de l'actual quan el ple va aprovar la desafecció de l’immoble per a poder iniciar els tràmits i que el projecte siga una realitat realitat cosa que podrà ser realitat quan l'Ajuntament faça la dels terrenys de titularitat municipal.