L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dissabte, 4 de novembre del 2023

El pas de Ciarán per Tavernes deixa en les instal·lacions municipal danys materials i destrosses en arbres, principalment

 

El regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat,  de Compromís,  avui dissabte quan la borrasca Ciarán ha deixat de bufar amb la força dels dies passats, ens ha fet un balanç de danys i destrosses produïdes en instal·lacions municipals i zones enjardinades, principalment, per afecció de la força del vent.

Cuñat ens ha confirmat que "igual que ha passat en tants punts de la geografia peninsular i autonòmica, Ciarán ha afectat Tavernes amb destrosses puntuals en instal·lacions municipals a l'aire lliure, cas de les  zones de joc infantils,  però sobre tot en arbres que han vist algunes branques arrancades i, fins i tot algun tronc partit per la meitat, tant en el casc urbà com en la platja".

 

 

  

Cuñat assenyalava que els vents forts, sobre tot dijous i ahir divendres, ha obligat a la brigada municipal i els operaris de SAV, empresa concessionària de manteniment de l'enjardinat, a una vigilància constant per actuar de manera ràpida i solucionar els problemes sorgits, sobre tot en arbres trencats o arrancats del terra. 

"Hem de remarcar i els agraïm el gran treball que han realitzat. Però també volen demanar al veïnat que done avís a la Policia Local sobre qualsevol incidència, tant siga en propietat municipal com en privada, perquè així podem actual amb rapidesa" aconsellava el regidor de Compromís.

 

 

 

 

Tavernes i la Valldigna han patit aquests dies darrers fortes ventades, amb ratxes amb velocitats que el passat dijous oscil·laren entre els 75 i 82 km/hora, mentre que ahir divendres havia amainat la força assolint-se velocitats al voltant de 60 km/hora. Avui dissabte ha continuat eixa disminució de velocitat i fins ara la màxima ratxa ha assolit els 48 Km/hora. 

A partir d'avui deixa d'afectar-nos la borrasca Ciarán i quedarem sota els efectes de la borrasca Domingos, però les previsions és que el vent no bufe amb tanta força.