L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 23 de novembre del 2023

Tavernes il·lumina el Nadal en el poble i la platja



A un mes just del Nadal, la brigada municipal ha iniciat els treballs de instal·lació de l'enllumenat que Tavernes lluirà en les festes. "Hem augmentat els punts de lluminàries en el casc urbà i la platja amb la voluntat que la il·luminació nadalenca arribe a mes punts de la ciutat i el desig d'unes bones festes a tot el veïnat" ens assegurava el regidor José Enrique Cuñat, de Compromís, i responsable de la regidoria de Serveis Públics que efectua els treballs.

 

 

 "La nostra aposta és l'ús de llums de tecnologia led i així redir el consum i que siga més sostenible. S'estan instal·lant diversos models d'il·luminació, amb cartells de figures il·luminades de motius nadalencs en el Pavelló Municipal, Casa de la Cultura i dissenys de llums per als 130 fanals en el carer Major, passeig Colón, passeig del País Valencià i plaça Major. I ho completem amb l’enllumenat en parcs infantils, tant del nucli urbà com de la platja, que tindrà l'avinguda de la Marina il·luminada" destacava el regidor de Compromís.

 

 

 

José Enrique Cuñat ha explicat que  enguany s'ha fet una aposta per augmentar la il·luminació a la platja on s'ha tingut en compte que, els dies de Nadal, hi ha moltes persones que hi passen les festes. 

El responsable de Serveis Públics ha  confirmat que la tradicional encesa de l’arbre de Nadal que està confeccionant el Centre Ocupacional Integra Valldigna, serà el 5 de desembre en el passeig del País Valencià.