L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 21 de novembre del 2023

Tavernes participarà en el programa "Safor Salut" a través del Departament de Salut de Gandia


El Centre de Salut de Tavernes participarà a través del Departament de Salut de Gandia en el programa “Safor Salut”. La renovació del conveni s’ha firmat entre la fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica (Fisabio) de la Conselleria de Sanitat  i el Departament de Salut de Gandia, l’HACLE la Pedrera de Dénia, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES).

A més d’aquestes entitats, cal esmentar que Safor Salut compta amb la col·laboració d’institucions, associacions, pacients i ajuntaments amb la finalitat de desenvolupar una cooperació d’innovació en productes i serveis. En aquest cas concret, l’objectiu del conveni és generar idees i projectes innovadors en l’àmbit sanitari.

 

La firma del nou conveni ha tingut lloc a l’Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia, amb l’assistència de la gerent de Fisabio, Mónica Pont; el vicepresident de FAES, Ramón Soler; el director del Campus de Gandia de la UPV, Jesús Alba; el gerent del Departament de Salut de Gandia, Pedro Rollán, i el director de l’HACLE de la Pedrera, Jaume Morera.

 

Amb la renovació del conveni hi ha continuïtat en una programa que impulsa projectes en la comarca com la reducció de la contaminació acústica en la unitat de nounats de l’Hospital de Gandia.  El conveni suposa també un enfortiment de la cooperació entre el teixit industrial, el tecnològic, el sanitari i el social de l’àrea territorial de la comarca de la Safor-Valldigna.