L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 13 de novembre del 2023

Èxit dels vallers en el IV Copa Espanya de Marxa Nòrdica celebrada a Ceuta



El passat dissabte, 11 de Novembre, es va disputar la IV i última prova de la "Copa Espanya de Marxa Nòrdica FEDME", a la ciutat de Ceuta, en un circuit molt dur de 7,7km amb +240 de desnivell i al que havien de donar 1 volta les categories infantils i dues voltes l’Absoluta acumulant 14,71kms i +424 de desnivell. 

 

 

 

 

Els membres de l’Equip Alpesa Gaseles Nòrdiques del CETV, Jordi Moreno Llopis i Joan Talens Mifsud, junt a Jordi Moreno Català i Josep Clar Mahiques del Marathon Crevillent, hi assistiren a la prova. Van ser acompanyats Vicen Mifsud com ajudant tècnic dels nostres campions. 

 

 

 

 

 

 Resultats

➡️Joan Talens Mifsud Subcampió de la Prova i Campió de la Copa en la categoria Infantil. 

➡️Jordi Moreno Català 3r Absolut,  Campió Junior de la Prova i Campió Junior de la Copa.

➡️Josep Clar Mahiques Campió Promesa de la Prova i Campió  Promesa  de la Copa.

Cal destacar la posició de Ramon Àlvarez Borràs, subcampió Absolut i Campió  VAM de la Copa.

La nostra enhorabona a tots i en especial a Ramon Àlvarez a qui donem el nostre recolzament davant decisions federatives que consten d'entendre.