L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 21 de novembre del 2023

Establiments de Tavernes participaran en la "Setmana del Desdejuni Valencià"

 

Tavernes és una de les onze localitats on hi haurà establiments que participaran en la nova edició de la Setmana del Desdejuni Valencià a celebrar entre el 27 de novembre a l'1 de desembre de 2023. Seran més de 40 establiments participants entre els onze municipis i, en eixos dies, els clients seran convidats en el desdejuni a un got de suc de taronja valenciana certificada en origen.

A la Safor-Valldigna a més de Tavernes participen establiments de Xeraco, Gandia, Platja de Gandia, Bellreguard i Oliva. La nova edició està impulsada per Hostaleria València i organitzada en col·laboració amb València Turisme i el Consell Regulador IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Cítrics Valencians. L'entitat farà arribar més de 4.000 quilos de taronja de primera qualitat als establiments adherides, una xifra que equival a més de 9.500 sucs de taronja natural amb l'objectiu de posar en valor la qualitat del producte local.

Aquesta iniciativa es porta celebrant en el calendari gastronòmic valencià des de 2015 amb la finalitat de promoure la taronja valenciana i donar a conéixer el desdejuni valencià entre els locals i visitants. Les persones que en eixos dies prenguen el seu desdejuni valencià (café, llet o infusió i una torrada d'oli o de tomaca) en els locals adherits, seran obsequiats amb un suc de taronja natural elaborat amb taronges autòctones certificades per la IGP Cítrics Valencians.

Els locals on poder gaudir d'eixa invitació al suc de taronja es podran consultar en breu en 

https://www.semanadeldesayunovalenciano.es/

on també es detallaran horaris i preus.