L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 22 de novembre del 2023

Pastisseria Salva participa en la "Setmana del Desdejuni Valencià" que ofereix taronjada debades

 

"Pastisseria Salva", ubicada en l'Avinguda de les Germanies de Tavernes és l'establiment de Tavernes adherit a la nova edició de la Setmana del Desdejuni Valencià a celebrar entre el 27 de novembre a l'1 de desembre de 2023 amb degustació gratuïta de taronjada.  

L'horari per al desdejuni s'ha fixat entre les 8 i les 11 del matí i el preu establert és de 3'20 euros, IVA inclós, segons informen els promotors de la iniciativa en el web oficial, totalment en castellà i sense cap opció per triar la nostra llengua. El desdejuni valencià serà café, llet o infusió i una torrada d'oli o de tomaca, mentre "paga la casa" el got de taronjada i en el cas de Tavernes el preu a pagar serà de 3'20 euros totals.

Tal com informarem, Tavernes és una de les onze localitats que hi participa en la campanya impulsada per Hostaleria València i organitzada en col·laboració amb València Turisme i el Consell Regulador IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Cítrics Valencians. Els càlculs són emprar sobre els 4.000 quilos de taronja de primera qualitat amb la qual cosa els establiments adherides podran oferir fins a 9.500 gots de sucs de taronja natural.

Més informació - fins i tot es podreu queixar de no emprar la nostra llengua en la informació - a:

https://www.semanadeldesayunovalenciano.es/

on també es detallen tots els comerços i els preus.