L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 26 de novembre del 2023

El Centre Excursionista va celebrar ahir la edició anual de la "Valldigna Extrem".

 

El Centre Excursionista va celebrar ahir la "Valldigna Extrem", prova esportiva que organitza any rere any l'entitat vallers i que ahir es va celebrar amb un bon dia que va facilitar els participants gaudir de les espectaculars vistes que de la Valldigna ofereix el recorregut de la prova. 





 
a Valldigna Extrem 2023  iniciava el periple per les nostres muntanyes a les 7’00 hores del matí, en un recorregut de quasi tot el dia de durada i que, com sol passar en totes les edicions, venia a acabar de nit. L'itinerari s'ha marcat per llocs emblemàtics de la comarca valldignenca, com la travessera de Favara, camí de la Granata, Sangonera, la Ratlla, font del Barber, els Tossalets, camí vell d 'Alzira, Simat, font del Cirer, Penyalba, Pla de Santomas i barranc de Cremades. 

 
 
 
 
 
Un any més, la prova de la qual cal insistir que no és competitiva, no hi ha classificacions només la satisfacció de competir i acabar la prova, va estar molt ben preparada en tots els aspectes organitzatius i de proveïment, per fer realitat aquesta prova exigent i que fa honor al seu nom: Valldigna Extrem.
 
Remés