L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 12 de novembre del 2023

Les obres de la reurbanització del carrer Sant Lluís estan ja acabades

 

Les obres de reurbanització del carrer Sant Lluís, adjudicades a l’empresa "Obras y Servicios SERCYOVAL S.L" per un preu total sobre 300.000 euros, ja estan acabades. El projecte de la reurbanització del Carrer Sant Lluís va ser un dels darrers projectes aprovats, licitats i adjudicats en l'anterior legislatura pel govern de Compromís amb una execució per estar acabades en novembre.

 

 

Imatges de les obres
 
 
Les obres executades tenien com a principal objectiu, segons les clàusules de la licitació  "l'adequació de voreres per millorar i assegurar la completa accessibilitat, així com millorar les infraestructures urbanes de la zona per a un correcte proveïment d'aigua potable, cosa que duia aparellada la substitució del sistema, amb eliminació de les canonades antigues de fibrocement per unes altres de polietilè alimentari PE100 i finalment, procedir a  un canvi dels embornals existents per altres nous que eviten filtracions i embossaments".
 
La nova xarxa de canonades per al proveïment de l'aigua potable al veïnat del carrer Sant Lluís gaudeix d'una connexió amb els carrers adjacents de Mare de Déu de Lorda, per l'oest; Mare de Déu dels Desemparats, pel nord i Pintor Sorolla, per l'est. Aixi mateix l'empresa adjudicatària ha millorat el sistema de drenatge d'aigües superficials i en voreres.
 
 
 
 
Imatges de les obres
 
 
 
 En resum,  sobre els 307.000 euros per executar executar:

1) Reforma de les voreres amb la substitució de la solera, paviment, vorada i rigola.

2) Millora i reforma de la xarxa municipal d'aigua potable de fibrociment amb pèrdues, eliminació de materials obsolets i corregir deficiències de pressió en la xarxa.  En la zona d'actuació se substituirà per canonada de PE100 d'ús alimentari de 110 mm  de diàmetre.

3) Substitució dels embornals existents per a la recollida d'aigües pluvials que han quedat obsolets.

4) Adequació d'un recorregut per als vianants accessible reformant les voreres, per a millora de l'accessibilitat  a aquest entorn del nucli urbà per a les persones amb diversitat funcional i majors.