L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 27 de novembre del 2023

L'equip de Bolomor va ser distingit divendres amb el "Premi Investigació" del Grup Radio Gandia


L'equip del jaciment de Bolomor, que dirigeix des de fa més de 30 anys el científic Josep Fernández, va rebre el passat divendres el guardó que l'acredita com a guanyador del Premi d'Investigació atorgat pel Grup Radio Gandia. L'acte va tindre lloc en el transcurs d'una gal·la celebrada en el Teatre Serrano de Gandia.

Josep Fernández finalment no va poder rebre personalment el guardó perquè un accident a la pista de Silla va causar tal retenció amb parada del transit durant temps, que li va impedir  arribar a hora al lliurament.
 
El protocol de l'acte indicava que Josep Fernàndez rebria en l'acte el guardó de mans de l'alcaldessa de Tavernes, com a representant de l'Ajuntament valler perquè els premis es donaven als premiats pels patrocinadors i alcaldes/alcaldesses de Gandia, Oliva i Tavernes. 
 
 
Foto: Facebook R. Gandia
 
Davant l'absència per l'incident del trànsit, l'organització va decidir que la presentadora de l'acte, Marina Vallés,  lliurarà simbòlicament el guardó a l'alcaldessa vallera en lloc de l'absent Josep Fernández, perquè li l'entregue com a premiat i director de l'equip de Bolomor durant més de 30 anys. 
 
La possible solució que fóra el regidor i primer tinent alcalde de Tavernes, Josep Llàcer, de Compromís, qui arreplegara el guardó en representació de Fernández, no va ser tinguda en compte sembla ser per la norma de l'acte d'un representant de l'Ajuntament a l'escenari. No cal ara i ací, indicar la relació del regidor en el jaciment i l'impuls del seu coneixement des de l'Ajuntament a més d'altres realitats des de les regidories d'Obres o Patrimoni durant anys, cas per exemple de l'obtenció dels terrenys,  impulsar les obres del Centre d'Interpretació o el projecte definitiu que hi ha pendent a executar. Tot això el convertia potser en la persona més adient per a rebre el guardó en representació del premiat.