L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 29 de novembre del 2023

Els patinets, els monocicles o un dispositiu de mobilitat elèctric estaran prohibits en els trens a partir del 12 de desembre


Renfe prohibirà a partir del dia 12 de desembre l'accés de patinets elèctrics en tots els trens de rodalies, regionals, alta velocitat i llarga distància per "criteris de salut pública i de seguretat dels viatgers".  
 
La mesura es fonamenta en la situació de perill generada pels incendis en les bateries que han tingut lloc en molts transports públics per causes diverses com la manipulació de la bateria, desperfectes per colps, mal estat pel pas del temps, utilització de carregadors diferents als que pertoca, etc.

La prohibició no només és per als patinets elèctrics, afecta també els monocicles o qualsevol altre dispositiu de mobilitat personal elèctric  o dotat de bateries i només es contempla una excepció: els vehicles de les persones amb mobilitat reduïda i les bicicletes elèctriques.