L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 d’octubre del 2022

Repartiment de producte subvencionat contra la mosca de la fruta



 
L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d’Agricultura, que dirigeix Emili Enguix, inicia el  dilluns 17 d'octubre, el repartiment del producte subvencionat contra la mosca de la fruita o mosca del Mediterrani (ceratitis capitata) per a les varietats de navelina, navel solustiana, caracara, orogrande, newhall, clementina fina, clemenules i clemenvilla nova, entre altres.
 

El repartiment es farà des del dilluns, 17 d'octubre,  fins el divendres, dia 21, en les locals de la Cambra Agrària de la Plaça Major entre les 18 i les 20 hores de la vesprada, on podran arreplegar els productes que els correspon.
 
La nota de la regidoria d'Agricultura indica la necessitat de dur el carnet de manipulador de productes fitosanitaris per retirar-lo, i tindre en compte que només es podran tractar els horts en producció.
 
Producte insecticida: Spintor-cero - Spinosal 0'024% per a llauradors que tinguen una superfícies de terreny de més d'una hectàrea (sobre les 12 fanecades aproximadament). Freqüència cada 10 dies i l'aplicació polvorització trampa per "parcheo" en la part sud de l'arbre.
 
Segons la nota de la regidoria d'Agricultura