L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 5 d’octubre del 2022

Un mosaic i un mural gegants recorden la figura del rei Jaume I el Conqueridor en el "9 d’Octubre Dia del País Valencià".


L’Ajuntament de Tavernes ha elaborat un gran mosaic i un mural de grans dimensions amb la imatge de Jaume I el Conqueridor per a commemorar el "9 d'Octubre Dia del País Valencià"

Un any més, l'alumnat de jardineria i obra del taller d'ocupació, com ja ver l'any passat, ha estat l'encarregat d'elaborar el mosaic que commemora la diada festiva de tots els valencians i valencianes en el Passeig del País Valencià. I ho ha fet amb una obra de 9 metres de llargada per 9 mestres d'amplada, tot elaborat amb materials i elements sostenibles i reciclats.

Una imatge del mural del 2021


L'Alumnat del Taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes IV", secció de jardineria i obra, s'ha lluit amb l'elaboració d'aquest mural, un exemple demostratiu de l'aprenentatge formatiu que reben i la posada en pràctica en treballs que milloren la ciutat o els seus entorns.

 


El regidor responsable de l'àrea de Foment, Josep Llàcer, de Compromís, que gestiones des de fa quatre edicions el taller ens ha expressat "la satisfacció per l'obra realitzada i sobre tot perquè és un treball demostratiu de la bona formació rebuda" sobre la qual ha indicat que "és una clau que permet accedir a un lloc de treball en acabar el curs formatiu".


 
 
I com a segon obra important tenim la realitzada per l’artista muralista Toni Espinar, que ha pintat un gran mural en la plaça "9 d’octubre" de més de 5 metres d’alçada tenint com a element principal i figura el rei Jaume I el Conqueridor. I com a detall molt interessant cal dir que ha comptat amb la col·laboració dels xiquets i xiquetes del Servei d’Atenció Diürna per a la Infància i Adolescència i d’Inserció Sociolaboral (SADIA) aixi com de l'alumnat, en aquest cas de la secció de pintura, del taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes IV", que ha estat pintant i adequant la zona.

 

 Elaboració pròpia a partir de la ndep del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament