L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 16 d’octubre del 2022

"L'Entusiasta" de Benifairó, primer premi 2a secció del 45 Certamen de Bandes de la Diputació


La Banda de Música “L’Entusiasta” de Benifairó va aconseguir ahir el primer premi, secció segona (màxim 70 músics), en el 45a edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València, que va tindre lloc ahir dissabte  a l’Auditori Unió Musical de Llíria. En la secció segona participaven també la societat musical “Unión de Pescadores” de València i “La Familiar” de Benissanó.

“L’Entusiasta” va estar dirigida pel fins ara director, el valler Carlos Sancho, que ahir s’acomiadava de la formació en passar a dirigir la Banda Simfònica de Tavernes. Va interpretar com a peça obligada una obra de Rafael Talens i com a lliure “The Rise of the Phoenix”, de Teodoro Aparicio. El jurat va estar formar pel compositor Marco Pütz, amb participació dels directors d’orquestra Tobias Haussig i8 Eva María Folch.

 

El president, Ferran Cunyat, i el director Carlos Sancho

El Certamen de Bandes té una ampla repercussió social car no podem oblidar que, només en la província de València, hi ha 330 societats musicals, una xifra que representa un terç de totes les societats musicals espanyoles.

El Certamen compta amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana [FSMCV] i la participació de les societats musicals comporta una aportació fixa per a les despeses més un premi en metàl·lic a les bandes guanyadores de cada secció. 

La nostra enhorabona