L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 14 d’octubre del 2022

Tavernes obté dos guardons "Flors d'Honor" en la cinquena edició de "Viles en Flor"


Tavernes ha estat premiada amb dos "Flors d'Honor" pel programa Viles en Flor en reconeixement del gran patrimoni vegetal i paisatgístic del municipi i la tasca de potenciar la gestió sostenible dels espais verds i l’educació ambiental entre els veïs i veïnes.

La regidora responsable de Medi Ambient, Mònica Palomares, de Compromís, ha destacat que “el guardó és un reconeixement a les polítiques d'atenció i respecte del medi ambient que impulsa el consistori, i de la gran tasca que fa el servei de jardineria i l’alumnat dels diferents tallers d’ocupació cuidant els espais i zones verdes de Tavernes”.



La cinquena edició del programa Viles en Flor, organitzat per l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola valenciana (ASFPLANT), ha premiat un total de 39 municipis valencians. La gala s'ha celebrat aquest matí en la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós de Gandia, on han estat presents el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Antonio Quintana, el president d’ASFPLANT, José Vicente Almudévar, i com a representant de l’Ajuntament, la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares.



L’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola valora a l'hora de lliurar els guardons els projectes d’enjardinament, l’ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics així com la promoció del desenvolupament sostenible de la infraestructura verda urbana i la creació de noves àrees verdes.

Segons la nota del Gabinet de Comunicació i Premsa