L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 27 d’octubre del 2022

Trencadís ha presentat en la Casa de la Cultura "Viatge a Oz, el Musical", amb una mostra de l'espectacle del diumenge



"Trencadís Produccions" ha presentat a la Casa de la Cultura de Tavernes el nou espectacle "Viatge a Oz, el Musical" en la seua versió en valencià que s'estrenarà el pròxim diumenge en el mateix escenari en sessions de vesprada a les 17 i a les 19'30 hores.
 
L'acte ha comptat amb la presència del director José Tomàs, i de l'autor del text i lletres, el valler Josep Mollà, acompanyat pels actors Mary Porcar,  que encarna a Dora en l'espectacle, entre altres personatges,  Àngel Crespo donarà vida a l'Espantaocells, Arturo Sebastià interpretarà l'Home de Llauna i Adrián Romero es convertirà en el Lleó Covard, tot i que com sempre ocorre en els muntatges de “Trencadís”, els actor es desdoblen en els diversos personatges de l'obra. La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, de Compromís ha acompanyat els membres de "Trencadis" en la presentació.
 
 
 
La il·lusió de representar l'obra per primera vegada en valencià a Tavernes, i la dificultat que representa haver d'assatjar la versió en la nostra llengua a poques dies de la seua estrena en castellà, ha estat alguns dels comentaris, en un diàleg entre els presents on s'ha recordat aspectes de l'obra i de la visió de "Trencadís" en els seues muntatges, majorment adaptacions de clàssics que puguen ser alhora un referent del teatre musical i familiar.
 
 
 

Així, en el nou espectacle "Viaje a Oz, el musical", "Trencadís" fa una aposta per actualitzar el text de Frank Baum però  en clau de teatre musical, on prime la fantasia, el color i la imaginació, cosa que ja s'ha pogut comprovar en el passi que han realitzat els actors, representant un dels números musicals que el públic valler podrà gaudir el diumenge.
 
I com es també la constant de "Trencadís", l'espectacle del diumenge segueix la línia encetada a “Alícia, el musical de les meravelles” on, a partir de textos coneguts i clàssics, la companyia vol donar el seu punt de vista sobre temes actuals i transmetre allò que puga ser important per als xiquets i xiquetes espectadors. 
 
 
 

Un espectacle que té com a objectiu l'entreteniment, apostant pel públic menut com espectador, i que arribe a gaudir en un espectacle on la música, el color, els canvis d'escenari i l'atractiu dels personatges, com ja s'albira en el passi d'avui,  siga un al·licient perquè els xiquets i xiquetes estimen el teatre.

Sobre la presentació del diumenge cal dir que la venta d'entrades anticipades va a molt bon ritme i ja està completa la platea en la sessió de les 19'30 hores per a la qual cosa s'ha començat a vendre entrades de l'amfiteatre superior. 

Elaboració pròpia