L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 d’octubre del 2022

Horari especial del Cementeri Municipal per els dies de Tots Sants

 
L'Ajuntament de Tavernes ha disposat d'uns horaris especials per tal de fer més fàcils les tasques de neteja i arranjament dels nínxols amb motiu de la festivitat de Tots Sant.  Avui dissabte s’ha iniciat aquest horari especial, amb la porta oberta del cementeri fins a les 9 de la nit. 
 
Aquest és l'horari especial en aquest dies d'obertura del cementeri: 

- Dissabte 29 i diumenge 30: de 8.00h a 21.00h.
- Dilluns 31: de 8.00h a 00.00h.
- Dimarts 1: de 8.00h a 18.30h. 
 
 
 

Un any més el Grup Escolta Valldigna col·labora en aquests dies assenyalats amb els veïns de Tavernes. Així totes aquelles persones que es troben amb amb dificultats per a arreglar els nínxols dels seus difunts poden acudir als membres del Grup Escolta Valldigna que els ajudara en les tasques de netejar i dipositar les flors a les làpides, pujar dalt l’escala, entre altres, avui dimarts dia 30 i demà dimecres dia 31, entre les 18 i les 21 hores.

L'Ajuntament ha  intensificat la neteja de tots els punts del cementeri i la presència policial en la zona. 
 

Recordem que l'ascensor de la zona nord està en funcionament després de finalitzades les obres dels nous nínxols i solucionades les filtracions d'aigua. A més, en la part superior, s'ha instal·lat un tendal retràctil per a evitar que es banye en dies de pluja.

Les obres de reparació del bloc de nínxols que va patir una solsida començaran la pròxima setmana. Els tècnics municipals han acordonat la zona mentre inspeccionaven minuciosament els danys per tal d’assegurar el mur de contenció i triar la millor solució sense posar en risc a cap persona que hi accedisca.