L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

dijous, 6 d’octubre del 2022

L'Ajuntament engega la tercera edició del "Taller de Teatre per a Gent Gran". Inscripcions fins demà divendres.

 

 
L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha engegat la tercera campanya del "Taller de Teatre per a la Gent Gran", dedicat específicament a la gent major de 60 anys. El taller és una experiència pionera i com ja va passar en les dues passades edicions  estarà dirigit per la companyia "Trencadís Produccions" i, al seu voltant, es realitzarà un programa d'activitats molt variat.
 
Les persones interessades a participar-hi poden presentar la preinscripció al Braç Treballador, fins a demà divendres inclós de 9'30 a les 14 hores i ho han de fer de forma presencial, és a dir, presentant personalment la seua sol·licitud.
 
Un dels objectius principals del Taller de Teatres es treballar la memòria, l'estimulació a la parla, l'expressió corporal, les teràpies de relaxació, la creativitat i la socialització, uns aspectes que s'acompanyaran amb altres disciplines que suposen una major "tècnica teatral" com saber interpretar davant una càmera, nocions de coreografia i moviment escènics, tria d'un repertori musical i fins i tot la creació de personatges.
 
Tot aquest treball es plasma en una obra teatral, representada al final del taller, i que com ja poguérem comprovar en les dues passades edicions comprenia un bon apartat de manualitats amb la confecció de vestuari i decorat  per banda de les persones grans .
 
 
Actors i actrius de "Santa Wifi"
 
"Santa Wifi" i "Clavarieses del 89"
 
El "Taller de Teatre" per a la gent gran arriba després de dues edicions que culminaren amb la representació de les obres "Santa Wifi" i "Clavarieses del 89", uns muntatges on pogueren vore els nostres majors convertits en actors i actrius amateurs en obres que van comptar amb la direcció de  Josep Mollà, Àngel Crespo i Jose Tomàs de la Companyia Trencadís.
 
Les representacions s'efectuaren en la Casa de la Cultura i van constituir un complet èxit, amb sessions habitualment amb les butaques plenes de gom a gom.
 
 
Elaboració pròpia