L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 31 d’octubre del 2022

L'Ajuntament licita la instal·lació d'una nova zona de jocs infantils en el Parc del Molló

 

L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Urbanisme, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llàcer, instal·larà una nova zona de jocs infantils en el "Parc del Molló".  La inversió prevista per aquesta obra és de 60.000 euros, IVA inclós, i una vegada adjudicat el concurs públic l'adjudicatària tindrà un termini d'execució de dos mesos.

La licitació es pot consultar en la PCSP, i segons assenyala l'objectiu del contracte és el subministrament i instal·lació de jocs infantils, amb el corresponent paviment de seguretat. El lloc triat per a instal·lar-se és la plaça existent, que serà habilitada per albergar els jocs infantils, amb la col·locació de nou paviment de cautxú de seguretat i uns jocs infantils que es vol tinguen temàtica d’esports nàutics, talment com la zona de platja on s'ubicaran.

 

El cercle roig marca la placeta on s'ubicarà la zona de jocs infantils

 Els elements d’equipament que es col·loquen han de ser adaptats a les situacions físiques reals actuals del parc, i han de garantir una línia d’harmonia amb l’entorn, així com la seguretat dels seus usuaris.

Els jocs estaran orientats a una població fins els 12 anys i, com la resta d'instal·lacions, han de ser elements accessibles a xiquets i xiquetes amb problemes de mobilitat o deficiències sensorials, han de  fomentar la no discriminació d’aquests en moments d’esplai de forma que gaudesquen en les mateixes condicions i igual que altres de la seua edat. A més, els jocs  seran d'elevat  contingut  lúdic, convidaran a la participació  infantil, seran inclusius  i  formaran un  conjunt  homogeni  amb  l’entorn.

 

Un dels accessos a la placeta de jocs
 

Les empreses interessades poden presentar inclosa en la seua oferta una fotocomposició  o  dibuix en planta sobre la disposició i com quedarà la zona de jocs.

 Elaboració pròpia segons el text de licitació en la PCSP