L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 d’octubre del 2022

La brigada agrària neteja els marges del carril bici a l'estació per millorar el pas d'usuaris


La brigada agrària municipal ha procedit a la neteja del carril-bici que uneix la rotonda de "Las Cinco Hermanas" amb la rotonda de l'estació del tren. Les brosses i malesa havien crescut als marges d'aquest tram de carril bici, molt usats per vianants i ciclistes, i la regidoria d'Agrícola ha procedit a la seua neteja.

 

Abans i després de l'actuació
 

El regidor d'Agricultura, Emili Enguix, ha assenyalat que els treballs  milloren el trànsit per als usuaris, i assenyalava que l'ús del carril-bici augmentara probablement més només estiga obert el pas que permetrà encreuar la carretera. Tal com vam publicar fa uns dies, l'empresa executora de les obres ja ha pintat i senyalitzat el tram de via que travessa la carretera i enllaça amb el carril bici que du a l'estació i la platja de Tavernes en la zona dels ullals.

 

 

Emili Enguix ha comentat que es nota un increment d'usuaris en aquest dies tot coincidint amb la posada en servei del tram entre la rotonda de les Oliveres, passant pel Portitxol fins a la rodona de "Las Cinco Hermanas" i el bon temps que estem gaudint, que permet a molts vallers i vallers la pràctica del "runing" o caminar fins a l'estació o platja.

Totes aquestes obres i millores suposen un gran impuls en l'ús aquest tram Tavernes-estació-platja,   que forma part de la via verda “Camí Natural Carcaixent-Platja de Tavernes” que recupera una gran part del traçat de l’antic trenet Carcaixent-Dénia.

Elaboració pròpia