L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 6 d’octubre del 2022

L'alumnat de jardineria del Taller d'Ocupació millora els espais enjardinats del CEIP Alfàndec


L’alumnat del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes IV" ha continuat aquest darrers dies amb les seus actuacions i tasques en els centres educatius de Tavernes per tal de millorar els espais educatius i d’aprenentatge de les xiquetes i els xiquets de Tavernes.

L’alumnat de l’especialitat de Jardineria del taller ha treballat últimament en el CEIP Alfàndec on ha dut a cap una actuació de millora del jardí d'aquest centre escolar.

 

Els treballs realitzats han comprés una neteja de l’espai i una poda dels arbres i arbusts, al temps que s’ha escampat adob i s’ha instal·lat un sistema de reg, han col·locat tèxtil antiherba i pedres per tal de formar una rocalla. Tot aquest treball ha estat complementat amb la plantació d'espècies vegetals, la majoria de producció pròpia al viver del taller. 
 
 
 

Quan estiga completada aquesta actuació, l’alumnat, el professorat i els pares i les mares podran gaudir d’un nou espai verd al centre.

Elaboració a partir del web del Taller d'Ocupació