L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 d’octubre del 2022

L’Ajuntament ha licitat la compra d’una retrocarregadora mixta per a usos agrícoles

 

 

L’Ajuntament ha licitat la compra d’una retrocarregadora mixta i complements per a ús de la Infraestructura Agrària del propi Ajuntament. L’empresa adjudicatària haurà d’impartir un curs de formació per al maneig i manteniment bàsic als treballadors de la brigada que usaran el vehicle. La citació s’ha marcat per un valor total, iva inclós, de 118.580 euros.

El ple de la licitació, que es pot consultar en la Plataforma de Contractació del Servei Públic de l’Estat CE, indica totes les característiques que ha de tindre la retrocarregadora, entre els quals citem  motor turbodièsel 4 cilindres, amb una potencia nominal mínima de 80 Kw (107cv) i transmissió de canvi seqüencial (tipo Powershift) d’un mínim de 4 velocitat, cap avant i cap enrere, amb una velocitat màxima major de 40 km/hora.

Altres característiques són el circuit hidràulic de centre tancat i una instal·lació hidràulica auxiliar al darrere que siga bidireccional, apta per a martell i desbrossadora, servocomandaments hidràulics sobre el seient amb tres  posicions de treball, etc.

Licitació completa: cliqueu en aquest enllaç

L’oferta que presenten les empreses comprendrà un import per la compra de les màquines que ara disposa l’Ajuntament.

Segons la PCSP