L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 d’octubre del 2022

L'Ajuntament acaba les obres de millora de l'aigua potable i voreres en un tram del carrer Calvari

 
L'Ajuntament, a través de l'empresa local "Grau Pascual" ha acabat les obres de millora del servei d'aigua potable i de les voreres en el tram del carrer Calvari  entre els carrers Mare de Déu del Desemparats i Pintor Sorolla.
 
Les obres dutes a cap han servit per substituir les antigues canalitzacions existents per altres més modernes i així s'evita pèrdues d'aigua en la xarxa, a més d'eliminar materials obsolets i corregiran deficiències de pressió.
 
 
 
Les voreres s'han modificat de manera que s'han millorat les  condicions  d’accessibilitat així com la senyalització horitzontal i vertical en vies públiques.  Les obres s'emmarquen dins del compliment dels objectius de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible de Tavernes. 

Cal remarcar, en tant que afecta la salut pública, el desmuntatge de  tota la canalització  soterrada  de tubs  de  fibrociment  de  fins  a  20 cm de diàmetre,  substituïts per uns altres adequats a la sanitat i segons la normativa actual. I com a complement, s'ha realitzat una  preinstal·lació de  xarxa telefònica i comunicació.

Elaboració pròpia.