L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.029
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 11.762

diumenge, 16 d’octubre del 2022

RECORDEU: Avui diumenge actuació de l'orquestra del festival "Mozartmania" a la Casa de la Cultura


 
L'Orquestra del Festival "Mozartmanía" actua a la Casa de la Cultura el diumenge, dia 16, a partir de les 19'30 hores. L'entrada és de 3,50 euros.
 
El concert en si és un luxe, amb la presència de músics reconeguts internacionalment, que podrem escoltar i gaudir sota la direcció del búlgar Christo Pavlov i amb tres virtuosos solistes com són el valler Joaquín Palomares (violí), Vera Panitch (violí) i Duccio Beluffi, que interpretaran obres de Mozart, Elgar i Atterberg.