L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

dissabte, 29 d’octubre del 2022

Poda i neteja dels arbres i espais verds del Clot de la Font

 

Els operaris de l’empresa SAV (Agricultores de la Vega de València) concessionària de la neteja i manteniment de jardins i zones verdes han procedit aquest dies a efectuar diversos treballs de manteniment i poda d’arbres en el del paratge del “Clot de la Font”.
 
 
 
 

Els arbres han estat podats i s’ha tallat també la malesa i altres elements vegetals en la zona que serveix d’estada dels visitants que s’hi acosten, bé per berenar, pegar un mosset o descansar un temps de la caminada des de Tavernes.
 
 
 
 

Cal indicar que el costum de passejar o practicar runnig fins al Clot de la Font està molt arrelada entre els vallers i valleres, que avui ja podien comprovar el treball efectuat, com també ho deixa vore les fotografies.