L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dijous, 13 d’octubre del 2022

L'Ajuntament actua en les filtracions de l'aparcament del passeig per evitar problemes als usuaris

 

L'Ajuntament executes obres que tenen com a objectiu eliminar les filtracions que pateix l'aparcament municipal del País Valencià. L'ajuntament, segons ens ha comentat el regidor d'Obres i Urbanisme Josep Llàcer de Compromís, inverteix sobre els 3.600 per eliminar les filtracions al costat dels ascensors que estan provocant un continu d'avaries i mal funcionament. 

L'objectiu de les obres, segons ens ha confirmat el regidor de Compromís, és solucionar aquests problemes i poder oferir el millor servei als ciutadans vallers que usen l'aparcament, bé siga per tindre una plaça reservada durant l'any, o bé perquè l'usen per a les compres en el centre de la ciutat.

 

Sobre aquest punt, cal recordar que el projecte que va executar el PP en la legislatura 2007-2011 d'un aparcament en el soterrani del Passeig del País Valencià va suposar, a més de la desaparició de les restes arqueològiques i històriques dels refugis de la guerra civil del 1936, l'eliminació de tota la zona arbrada i d'ombra del passeig, que ha quedat convertit en un complet sequer després d'eliminar el pulmó verd del centre de la ciutat.

L'aparcament municipal ha estat un niu de problemes des del primer moment (l'any 2011) que el govern de Compromís va arribar a l'alcaldia. El primer greu problema que va trobar Ajuntament va ser l'abandó de la concessió de 40 anys de l'empresa constructora que havia de gestionar l'aparcament, cosa que va obligar a l'Ajuntament  en plena crisi econòmica i amb un deute municipal sobre els 28 milions deixat pel PP, a abonar per obligació legal  un  pagament de 2 milions d'euros per recuperar la propietat.

 

 

Unes imatges del Passeig en els anys 2.000, que no tornarem a vore

 

Després vindrien problemes dels quals ací hem informat detalladament: problemes en el funcionament de les barreres de les entrades,  canvi en els sistemes de control, etc. que va obligar a un conjunt de millores, com la inversió de 46.101 euros per a canviar els sistemes de gestió de cobraments, control d’accés de vehicles, vigilància i servei de control remot dels accessos (per cert el PP va votar en contra de les millores), la .ventilació,  instal·lar 22 extintors i 10 boques contra incendis, etc. ...). 

Uns problemes que apareixen ara i adés i que sembla no acaben - ara es manifesten amb aquestes filtracions-  tot i que com afirmava el regidor Llàcer, de Compromís,  "hem treballat aquests 11 anys i continuarem treballant per solucionar qualsevol problema, tot amb l'objectiu de donar el millor servei als usuaris i facilitar l'aparcament i les compres en els comerços de la ciutat".

Elaboració pròpia