L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 4 d’octubre del 2022

El dia 6, dijous, es presenta a la Casa de la Cultura "Notícia del País Valencià" de Sorribes i Novell


El dia 6 d'octubre es presenta el llibre "Noticia del País Valencià", dels economistes Josep Sorribes i Nèstor Novell. Serà a la Casa de la Cultura de Tavernes, amb la presentació a càrrec de Jaume Talens.

Un llibre de dos autors fusterians escrit amb amb motiu de l'any Joan Fuster que celebrem i que ens recorda la publicació als anys seixanta de "Nosaltres els valencians" tot i que el llibre que es presenta recull  els coneixements des d'aquesta publicació de Joan Fuster fins avui. Tot tractat des de les diferents vessants (econòmiques, socials, culturals i polítiques)  amb un intent de superar el llibre mestre de la identitat del poble valencià.

El llibre és un intent d'articular la societat valenciana, un objectiu que ja es plantejava el mestre de Sueca, que afirmava de "Nosaltres els valencians" que "Era un llibre deliberadament per a crear polèmica". 

Al 2017 Sorribes i Novell escriviren "Nou Viatge pel País Valencià", on mostraren més detalladament la realitat social del nostre país en dos volums.