L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 9 d’octubre del 2022

Mara Rolli i Marina Altur es proclamen campiones d'Espanya Sub 16 de 1000 i 600 metres a Pamplona. ELS VÍDEOS

 

L’atleta vallera Mara Rolli Grau, del C.A. Valldigna,  s’ha proclamat campiona d’Espanya en el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques Sub16 en edat Escolar i inclusiu. 

 
El Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques Sub16 en edat Escolar ha tingut lloc a l'Estadi Larrabide de Pamplona. El campionat esta organitzat per la Reial Federació d'Atletisme per Delegació del Consell Superior d'Esports i ha comptat amb la col·laboració de la Federació Navarra d'Atletisme i Federacions Espanyoles d'Esports Adaptats. Hi han participat un total de 18 federacions Autonòmiques, amb un total de 661 atletes (341 dones i 320 homes. 

L’atleta vallera Mara Rolli Grau es va proclamar campiona d’Espanya i record d‘Espanya en els 1000 metres en el XXXV Campionat d’Espanya Sub16 de Pista Coberta que va tindre lloc a Sabadell el passat mes de març amb un temps de 2 minuts 47 segons i 56 centèsimes.  Abans, en octubre del 2021 es va proclamar subcampiona autonòmica i medalla de plata en els 1.000 metros llisos amb un temps de 2 minuts, 52 segons i 06 centèsimes, i el  juny va ser campiona valenciana en cros.

Per altra banda l'atleta Marina Altur, filla de Tavernes, tot i que ara viu a Algemesi s'ha proclamat campiona d'Espanya en 600 metres.

 


 

Elaboració pròpia