L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 10 d’octubre del 2022

L'Ajuntament estrena el nou entaulat accesible en els actes del 9 d'Octubre


L’Ajuntament de Tavernes va estrenar ahir un nou escenari (entaulat) portàtil coincidint amb l’actuació de L’Ajunt de la Bóta al Passeig del País dins dels actes de celebració la festa del 9 d’octubre.

 L'Ajuntamen ha fet una inversió de 35.720,16 euros per a adquirir aquest nou escenari portàtil totalment accessible per a activitats culturals i altres esdeveniments municipals. L’escenari complet mesura un total de 120m2 (75 peces de 2x1 metres) i és totalment accessible, amb una rampa homologada d’un metre d’amplada per a facilitar l’accés de les persones amb mobilitat reduïda. 

 Una nova adquisició que incrementa el nombre d’escenaris per a activitats municipals i es millora també en l’eficiència i rapidesa del seu muntatge i desmuntatge.

Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació