L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 27 de maig del 2020

Tavernes inicia els 10 dies de dol oficial per la Covid-19 amb la bandera de l'estat a mitjan pal


La bandera de l'Estat oneja a l'exterior des de avui a les 00.00 hores a mitjan pal amb un crespó negre tal com es diu en les instruccions que, per mitjà de nota de premsa,  la Presidència del Govern ha remés a tots els organismes oficials i bucs de l'Armada.

El dol oficial s'estén fins a les 00.00 hores del dissabte, dia 6 de juny, és a dir, en allò que és el dol oficial més llarg des de la instauració de la democràcia a Espanya.

Presidència del govern ha convidat a tota la ciutadania a sumar-se a l'homenatge que avui a les 12 del migdia, en forma d'un minut de silenci, es guardarà en memòria de tots els morts per la Covid-19.