L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 27 de maig del 2020

PLENARI DE MAIG 2020: El PP demana un pla de formació per al sector hostaler i del comerç que l'Ajuntament ja havia ofert.



La portaveu del PP va demanar al govern de Compromís que l’Ajuntament oferirà formació als comerciants i establiments de Tavernes i així els comerciants, quan obriren els establiments, ho feren amb totes les condicions i garanties per als usuaris.

Compromís li va recordar que l'Ajuntament ja havia ofert la formació a través del pla webinar que, en temps de confinament, havia organitzat el Pla d’Acció Territorial del Comerç (PATECO), entitat depenent de les Cambres de Comerç Valencianes. Dalt podeu observar la pàgina web del curs webinar.

Compromís li va recordar que l’Ajuntament ha publicat en el web uns resums-guia de la normativa sanitària , que s’ha fet difusió entre les associacions locals. També li demanava a la portaveu del PP que "s’informara del què fa l’Ajuntament, perquè tot es publica en la pàgina web i pareix ser que no ho mira. ¿Perquè fa preguntes i no escolta ni atén a les respostes que se li donen?".

PATECO va organitzar el webinar “Prepara la teua tenda per al Dia Zero”, a càrrec del consultor Celestino Martínez, que va explicar els reptes del sector del comerç quan puga obrir les seues portes i els va explicar claus per a dissenyar i implementar accions de millora dels comerços.

Compromís va explicar que la inscripció era gratuïta, i fins i tot la regidora de l’àrea de Comerç Local, Mònica Palomares, es va inscriure i va rebre eixa formació webinar que després va enviar de forma resumida a les associacions locals. 


El vídeo següent ofereix més informació.