L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 28 de maig del 2020

Departament sanitari de la Safor-Valldigna: Canvis en el model informatiu



Avui tenim un canvi substancial respecte a la manera que veníem donant les dades de la comarca. Tal com podeu observar, la Conselleria de Sanitat ha canviat el format del quadre departamental on informava les dades: sembla ser que ara indicarà els confirmats PCR,  els infectats els darrers 14 dies així com les persones mortes.

Com podeu observar també, hi ha hagut un descens d'infectats en sumar 203 els PCR totals, els confirmats PCR. Ahir, i així ho vam publicar ahir, la mateixa Conselleria de Sanitat en comptabilitzava un total de 271. Suposem que serà pel canvi de model i haver de publicar només els casos segurs PCR.

La dada positiva com hem dit, és que mantenim en la comarca, només 28 morts. 

Aquestes són les darrers gràfiques que publicarem ahir i que abracen entre les dues un periode del 14 d'abril fins ahir, 27 de maig, per si us cal consultar alguna cosa.