L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 23 de maig del 2020

La platja gojarà d'una nova instal·lació de proveiment d'aigua per als rentapeus



La platja de Tavernes gaudirà d’un nou sistema de proveïment d’aigua als rentapeus i rentamans que s’hi instal·len al llarg de la zona urbanitzada. Ahir es podia vore com una  maquina obria les rases on els operaris enterraven les canonades principals des de les quals s'enganxen altres ramals per aportar l’aigua a cadascuna de les instal·lacions existents en les entrades-eixides a la platja.


L’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de Turisme, que està duent a cap tota aquesta millora, en la que realment és una instal·lació nova després que la DANA Glòria desenterrarà i arrencarà tot el sistema de conducció.


La maquina, com les fotografies permeten observar,  obri una rasa més fonda, pràcticament fins a vora 1’5 metres per davall del nivell de l’arena, tot per assegurar que no siga de nou desenterrada.  Una vegada estiga acabada la tasca, segons ens van explicar els operaris, s’anivellarà l’arena i es prepararà per a poder instal·lar les passarel·les. 


Cal indicar que inicialment i encara que s’instal·len els rentapeus/rentamans no es posaran en funcionament per seguretat sanitària. No se sap quan els usuaris podran usar aquestes instal·lacions, però dependrà de l’evolució de la desescalada, tal com es va comentar en el plenari passat.