L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 18 de maig del 2020

L'Ajuntament celebrarà avui el plenari de maig per videoconferència i sense públic



Avui dilluns, a partir de les 20 hores, que és l'hora habitual dels plenaris, hi ha convocada la sessió plenària de  l’Ajuntament corresponent al mes de maig. El passat mes no va haver-hi  ple i en aquesta ocasió la celebració serà mitjançant medis telemàtics.

L’Ajuntament de Tavernes celebrarà, per tant, i per primera vegada una sessió sense l’obligació de ser presencial i els regidors podran fer ús, com indica la llei arran de les mesures per la Covid-19, sistemes telemàtics des de sa casa. En aquesta sessió, per raons òbvies, no està permesa la presència de públic, però es podrà seguir per streaming.

Entre les normes per a la sessió trobem que els regidors han hagut de sol·licitar prèviament la presència a la sessió per videoconferència, i han de declarar que es troben en territori espanyol. La identitat es verificarà per  mitjà d’una autenticació forta o doble factor d’autenticació i amb una clau que es donarà accés només a la sessió del Ple a  distància però no a la resta de sistemes de l’Ajuntament.

L’accés a la sessió dels mitjans de comunicació i veïnat de Tavernes es farà a través de la retransmissió de la sessió, seguint el sistema habitual que usa l’Ajuntament de tots els plenaris, o siga streaming per youtube.