L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 26 de maig del 2020

PLENARI DE MAIG 2020: L'Ajuntament construirà una nova porta d'emergència en el Poliesportiu


L’Ajuntament de Tavernes procedirà a obrir una porta més d’eixida d’emergència en el Poliesportiu Municipal per tal d’atendre a les recomanacions del nou Pla d’Emergència i millorar la seguretat dels espectadors i participants en esdeveniments esportius.

La nova porta, l’execució de la qual s’ha calculat per valor de 19.300 euros, s’obrirà al carrer Metge Paco Valiente (foto superior), a esquenes del camp de futbol, i tindrà una amplada més que suficient per facilitar l’accés de vehicles d’emergència. Així mateix, amb les obres, s’executarà un anivellament del terreny donat que el carrer i el Camp de Futbol no estan a la mateixa altura i s’ha de executar un rebaix per atendre a l’accessibilitat. 

Porta d'entrada enfront del CEIP Alfàndec

El regidor d’Esports, Josep Llácer, indicava en el plenari que les obres s’executen per tal de complir la normativa d’evacuació del públic contemplada en el Pla d’Emergència que es va actualitzar i completar temps arrere dins del Pla de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament. 
Porta entrada per Violant d'Hongria
L'execució d'aquesta nova porta se suma a les actualment existents en el recinte esportiu municipal i que poden ser també usades en cas d'evacuacions o eixides d'emergència. La més coneguda coincideix amb la principal d'entrada que hi ha a la placeta del Passeig Colom, mentre hi ha dues portes laterals que donen al carrer Violant d'Hongria, hi ha també la d'entrada al Parc dels Vents i una situada al frontó, enfront del CEIP Alfandec.