L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de maig del 2020

Departament sanitari Safor-Valldigna: Dades actualitzades al dia d'avui


Repetim dades per tercer dia consecutiu al departament sanitari: ahir vam tindre 2 nous infectats, com els dos dies d'abans, i no hi ha cap novetat quan a morts. 0 defuncions i així duem ja 14 dies. En total des de l'inici de la pandèmia 28.

Les dades són les referides a ahir, dia 23 de maig, i que ha ofert fa poc la Conselleria de Sanitat en el seu web.

A la gràfica superior actualitzada al dia 23, podem unir la de davall corresponent al mes d'abril, a partir del dia 14, quan vam iniciar aquest informació numèrica de la Safor-Valldigna. 


Com tots els dies, us oferim les dades globals que permeten comprovar els canvis haguts en els departaments/àrees de salut valencians 






El nombre de contagiats en el nostre departament en sumar-ne 2 més arribem a  266 i ens dóna una taxa de 149'6 persones infectades per cada 100.000 habitants.

A remarcar que són 14 dies seguits els que mantenim el 0 de defuncions: ens mantenim en  28 morts, cosa que ens du a una taxa de 15'8 persones per 100.000 habitants. 


Les dades exactes del dia a dia tant de morts com d'infectats es poden conéixer mirant les dues gràfiques que publiquem.

RECORDEM: Només facilita dades la Conselleria de Sanitat i ho fa diàriament de manera global, les dades de tot el País Valencià i després, en el web, per àrees sanitàries. NO S'INFORMA LES DADES CONCRETES DELS POBLES.