L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dissabte, 23 de maig del 2020

L'ajuntament repartirà a partir del dilluns, 25 de maig, mascaretes higièniques als ciutadans que no pogueren arreplegar-les

L'ajuntament de Tavernes a partir del dilluns, dia 25 de maig, repartirà mascaretes higièniques als ciutadans de Tavernes que no pogueren arreplegar les seues fa uns dies pel motiu que fora.
El repartiment seguira les següents pautes:
  - Hi ha mascaretes per a tota la gent, ningú es quedarà sense. 

-Començarà el repartiment el pròxim dilluns 25 de maig,de 9h a 14h.

- Per a recollir les mascaretes, els empadronats en el poble han d’anar a l’Ajuntament i els empadronats en la platja han d’acudir a l’oficina de turisme.

- És IMPRESCINDIBLE dur el DNI original per a arreplegar les mascaretes.

- Una persona pot recollir les mascaretes de tota la gent que estiga empadronada en la mateixa vivenda. Per exemple, si en una vivenda hi ha cinc persones empadronades, una d’elles podrà arreplegar mascaretes per a les cinc.

- Una persona pot recollir les mascaretes d'una vivenda en la qual no estiga empadronada si porta el DNI original d'una persona que sí que hi estiga empadronada. És a dir, pot portar el DNI d’una persona empadronada en la vivenda i arreplegar mascaretes per a tots els que hi viuen.

Telèfon de contacte en cas de dubte:96 282 40 15, en horari de 10h a 13h.