L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 20 de maig del 2020

Més de 50 families tindran bonificació del loguer durant un trimestre en els habitatges socials vallers



La regidora de Serveis Socials, Noelia Alberola, de Compromís, ha confirmat que les famílies valleres que ocupen els habitatges socials, majorment ubicats als carrers Simat i Benifairó, en la zona de Cantalot, gaudiran d’exempció del pagament els mesos d‘abril, maig i juny.

La regidor considera que la mesura que beneficia a més de 50 families valleres serà una ajuda que pal·liarà una part de la greu crisi causada per la Covid-19 en la qual estan immerses les famílies que hi viuen.

La mesura ha estat aprova per la Generalitat, com a propietari dels immobles, i en el cas de Tavernes els beneficiaris són les famílies que ocupen aquests pisos.  La Generalitat, segons ha confirmat Noe Alberola, ha efectuat l’adquisició d’un altre habitatge que passarà en breu a incrementar el parc dels immobles  socials vallers.


La regidora de Compromís ha recordat que des de fa poc  25 famílies vulnerables de la nostra població gaudeixen accés a Internet gratuït fins que acabe la pandèmia, de manera que cap xiquet afectat es quede arrere en la seua formació educativa. Aquest treball ha estat coordinat entre la conselleria d'Habitatge, que dirigeix Rubén Martínez Dalmau, la Secretaria Autonòmica d'Innovació i Transformació digital, a càrrec de l'exalcalde valler Jordi Joan Huguet, i la Regidoria de Serveis Social que dirigeix Noelia Alberola.

La iniciativa va acompanyada del seguiment que efectuen les educadores de Serveis Socials des de l'inici de l'estat d'alerta sanitària. Les professionals donen suport a les famílies i les motives perquè l'alumnat amb dificultats no deixe de fer les tasques educatives. 

Una iniciativa que s’afig al treball en xarxa i a les accions conjuntes en què han estat treballant les regidories d'Educació i Serveis Socials, com ha recordat la regidora Noe Alberola, perquè els recursos apleguen als qui més ho necessiten i prioritzar que tot l'alumnat tinga les mateixes oportunitats.